Et bæredygtigt skovalg

Alva kalder dem for løbesko og hver evigt eneste dag bliver der spurgt efter løbeskoene. I can’t blame her.
Som hun selv siger kan hun løbe stærkt i dem, hun går fantastisk i dem og grundet velcroen kan hun nemt selv tage dem af og på. Hvilket er mere end genialt til et børnehavebarn.
Første gang jeg stødte på Nature var min første tanke egentlig (som en gammel skosælger) at de så ualmindeligt tunge ud til de små fødder og ben. Jeg tog HELT fejl. Sålen er en ergonomisk letvægtssål og selvom jeg godt kunne fornemme på Alva at de var skønne at have på – så ved jeg først nu efter at have fået et par (næsten) magen til at de ER fantastiske. Det føles som at gå på skyerne. Dem bliver jeg glad for når det bliver rigtig vinter, koldt og med forhåbentlig masser af sne.

En lille (læs: stor) bonus er at vi kan matche.
De findes i øvrigt i både glat skind, ruskind og i mange fine farver til hele familien (str. 24-46)

Vores sko er sponsorede af Nature, men ordene kommer helt fra hjertet.

De kan fås her www.nature.dk

 

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.